Straatteam Willem van Outhoornstraat

Het straatteam organiseert het overleg tussen de bewoners onderling en met de gemeente.

Om alle communcatie centraal te houden is er een emailadres verstrekt door het wijkberaad, dat door het straatteam wordt beheerd: bzhwoutshoorn@gmail.com. Als u vragen, opmerkingen of ideeën heeft, laat het ons via dit emailadres weten.

De gesprekken met de gemeente gebeuren vanuit praktische overwegingen met een kleine groep. Voor overleg, brainstorms e.d. wordt iedereen in de straat uitgenodigd om bij te dragen.

Blijf op de hoogte

Op deze website zal het straatteam u op de hoogte houden van het proces. Wij zullen hier nieuws posten zoals verslagen van bijeenkomsten en besprekingen, en berichten van de gemeente.

Ook kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief, zodat wij u af en toe per email op de hoogte kunnen brengen als er belangrijke zaken voorbijkomen.

Organisatie

De volgende bewoners hebben op dit moment een actieve rol in het organiseren van het overleg tussen bewoners onderling en de gemeente:

  • Remco Kalf (beheer email en website)
  • Hans Boerman
  • Klaartje Mackenbach
  • Henk Nijenhuis
  • Ferrie Van Veelen

Een grotere groep bewoners is actief betrokken bij het genereren van wensen en ideeën, zoals op de brainstormavond op 31 januari 2017 waar de hele straat per flyer voor is uitgenodigd.

Als er nieuwe bijeenkomsten worden georganiseerd wordt uiteraard iedereen in de straat opnieuw uitgenodigd. Als u zich inschrijft op de nieuwsbrief weet u zeker dat u elke mail krijgt die wordt rondgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *