Voorontwerp ter inzage vanaf 9 mei, uitnodiging inloopbijeenkomsten 14 en 15 mei 2018

Willem Van Outhoornstraat Voorontwerp

Op 1 mei heeft het Straateam van het projectteam deze pdf ontvangen:

Uitnodiging inloopbijeenkomst 14 en 15 mei 2018

Hierin staat onder andere het volgende te lezen:

“ Uw straat ligt in fase 3. Voor deze fase zijn inmiddels ontwerpen gemaakt samen met diverse straatvertegenwoordigers uit uw wijk. Deze ontwerpen willen wij graag met u delen.

Ter inzagelegging

Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp onlangs vrijgegeven voor inspraak en ligt vanaf 9 mei 2018 officieel ter inzage. De periode voor het indienen van zienswijzen hierop duurt 6 weken en loopt tot 20 juni 2018. Het ontwerp is te vinden op de gemeentelijke website www.denhaag.nl onder het Raads Informatie Systeem nummer (RIS): 299552.

Uitnodiging inloopbijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor de inloopbijeenkomst. U heeft daarbij de keuze tussen maandag 14 mei 2018 en dinsdag 15 mei 2018 vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avonden kunt u de ontwerpen bekijken en vragen stellen aan vertegenwoordigers van de gemeente. Wij horen graag uw mening.

Locatie: Wijk- en Dienstencentrum Bezuidenhout, Johannes Camphuijsstraat 25, Den Haag.

Procedure

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn er ook formulieren aanwezig waarop u uw reactie op het ontwerp kunt indienen. Na deze avond zal een eventueel aangepast ontwerp met de beantwoording van de binnengekomen reacties ter vaststelling aangeboden worden aan de gemeenteraad. Vervolgens werken we de ontwerpen uit tot een definitief ontwerp.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *