Informatie-update herinrichting Bezuidenhout-Oost fase 3

Bezuidenhoud-Oost Fase 3

In juli 2020 viel een informatieve folder van de gemeente in de bus met een update over de stand van zaken van de aanstaande herinrichting en rioolvervanging in Bezuidenhout-Oost:

Folder Herinrichting Bezuidenhout-Oost fase 3 – informatie update juli 2020

De belangrijkste informatie uit deze folder, die ook voor de Willem van Outhoornstraat relevant is:

  • De daadwerkelijke werkzaamheden starten naar verwachting in het voorjaar van 2021, ruim 2 jaar na de oorspronkelijke planning.
  • Naar aanleiding van de inloopbijeenkomst in mei 2018 is het voorontwerp aangepast, en op 3 juni 2019 is de gemeenteraad ingestemd met het voorontwerp (RIS302380).
  • ‘Op dit moment’ legt de gemeente de hand aan het Definitief Ontwerp (DO). Daarna starten de verdere voorbereidende werkzaamheden en aanbestedingsprocedure, waarna in het voorjaar van 2021 gestart zal worden met de werkzaamheden. Enkele weken voor de start van de werkzaamheden zal iedereen geïnformeerd worden over planning, bereikbaarheid en fasering.
  • Nieuwe inloopbijeenkomsten konden door het coronavirus niet doorgaan. Indien dit weer wordt toegestaan, zal er in het najaar van 2020 nog een bijeenkomst worden georganiseerd.
  • Er zal een formulier huis aan huis worden verspreid waar iedereen zijn of haar voorkeur kan aangeven voor het soort boom dat zal worden teruggeplant.
  • Vóór 31 oktober 2020 kunnen eigenaren van een geveltuintje aan bezuidenhout-oost@denhaag.nl doorgeven of dit behouden moet blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *